Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris i svensk krona, inklusive moms. I kundvagnen anges det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns även angiven i kundvagnen beroende på valt betalningssätt.

Fraktvillkor finner du längre ner på denna sida.

Betalning med Klarna

Betalning sker enkelt och tryggt med Klarna. Du behöver inte ha ett konto hos Klarna sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Klarna håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Du kan läsa mer om Klarna här https://www.klarna.com/se/.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar ditt köp. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har ingen ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, vara på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnat, förseglingen brutits på paketet.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den och heller inte bryta förseglingen. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garanti och service

Leveranser

Leveranstiden anges under respektive produkt. Vi kommer i samband med ditt köp hos oss att kontakta dig via det telefonnummer du angett i samband med att du registrerar konto hos oss.

Skulle ingen vara på plats enligt överenskommen tid, tillkommer en avgift på 1500 kr inklusive moms och ett nytt leveransdatum bokas.

Returer

Returer sker på vår bekostnad och vi kommer i samband med ditt meddelande till oss boka in en tid för upphämtning av varorna. Skulle ingen vara på plats enligt överenskommen tid, tillkommer en avgift på 1500 kr inklusive moms och du är då skyldig att, på egen bekostnad returnerar varan, dock ej via postförskott.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Företagsinformation

Bolagsnamn: BrA flooring AB
Organisationsnummer: 559200-7032
Telefonnummer: 076-277 88 81
Epost: info@handlagolv.se
Adress: Enebacksvägen 7, 184 91 Åkersberga